Pivot Tablo

İletişim Forumlar SQL Pivot Tablo

• Bu konu boş.
1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Yazar
    Yazılar
    yildirim
    Üye

Merhaba Arkadaşlar;
    Sql'de bir view oluşturdum sonucunu excell'e pivot tablo olarak aşağıdaki gibi aldım.Her bir üretim emrinin üretimden girişi ve sarfları var. Excell'de Üretimden girişi  ile sarflarının kalan miktarlarını karşılaştırıp eşit olmayanları getir diyebilir miyiz? Örneğin 200100 nolu üretim emrinin üretimden girişi 44 sarfıda 44 sorun yok gibi.
    URETIM EMRI FIS NO MALZEME KODU     SARF FISI       URETIMDEN GIRIS FISI               KALAN
    200100                   1806-9.6                   (boş)           URETIMDEN GIRIS FISI               44
                                  1806-8.3                   SARF FISI      (boş)                                         44
    200115                               1105/1     SARF FISI         (boş)                                          33
                                  1105/2-8.1             SARF FISI         (boş)                                        33
                                  1105-9.1                   (boş)           URETIMDEN GIRIS FISI               33
                                  1105-6                   SARF FISI         (boş)                                          31
    200189                   1411                           (boş)           URETIMDEN GIRIS FISI               14
                                  1411-4.1                 SARF FISI         (boş)                                       14

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.